ONO-ONO

Meet the makers

simone

Simone Bommeljé Communicatie expert www.simonebommelje.com Van haar spindocente kreeg Simone de bijnaam “Simone van de snelweg”. Need for speed geldt ook in haar werk. Zonder omwegen tovert ze een verhaal uit haar MacBook Air. Tijdens dit teksttijgeren voor ono-ono magazine zet ze mensen graag in het zonnetje en geeft ze hun verhalen net wat meer kleur.

ruud

Ruud van der Graaf Fotograaf www.ruudvandergraaf.nl Ik ben Ruud van der Graaf. Mijn eerste fotocamera kreeg ik voor mijn 12e verjaardag: het beste cadeau dat ik ooit kreeg! Het was dan ook geen verrassing dat ik na de middelbare school koos voor de Fotovakschool. Het geheim van fotografie is voor mij aandacht. Aandacht voor mensen, voor licht, lijnen, harmonie en contrast, en zeker ook voor sfeer.

gijsbert

Gijsbert Raadgever Grafisch vormgever www.akimoto.nl Gijsbert heeft van jongs af aan een passie voor het maken van magazines. Zelfs een telefoonboek door hem vormgegeven, wordt met gemak genomineerd als best verzorgd boek. Hij durft zonder agenda te leven: een kwaliteit die goed van pas komt bij het maken van ono-ono magazines on the spot

roelof

Roelof Pot Fotograaf www.roelofpot.nl Roelof begon op het Grafisch Lyceum. Als volleerd dyslecticus liet hij meer tekstcorrecties in zijn werk sluipen dan de tekstcorrector aankon. Dit ging zo niet langer en bracht hem op het idee om zaken in beeld te brengen door middel van fotografie. Hij ging naar de Kunstacademie in Den Haag, want deze scoorde goed op de technische kant. Zo werd hij fotograaf!